solidariteitskoor

Resolut en Davog Rynne

Resolut en Davog Rynne

VIER de WERELD

Resolut zingt voor het goede doel!

De opbrengst van ons optreden gaat naar B-asiel. Deze organisatie is u misschien wel bekend. Ze verleent hulp aan mensen in nood die in Beveren verblijven. Ze steunen mensen die in onze gemeente tussen de mazen van het net van onze sociale voorzieningen vallen of onder de Europese armoedegrens leven, ongeacht hun afkomst of religie.

Cecile Hennissen is één van de drijvende krachten achter B-asiel en tevens kunstenares. Ze schonk ons in dit kader één van haar kunstwerken. We zullen dit kunstwerk tijdens de voorstelling tentoon stellen en cadeau doen aan de gelukkige winnaar van ons ‘kans rijk’ spel. Speel mee en neem deze prachtige creatie van eigen bodem mee naar huis!

Davog Rynne  is een Ierse singer-songwriter. Hij is een telg uit de stam van Christy Moore en Luka Bloom. Momenteel is hij woonachtig in Frankrijk en treedt hij regelmatig op in België. Hij heeft al meerdere initiatieven ondersteund voor daklozen en vluchtelingen. Getuige hiervan is momenteel de online verkoop van z’n meest recente muziek-cd waarvan de opbrengst gaat naar een vereniging voor daklozen in Ennis Co Clare (IR) en een vluchtelingenorganisatie in Lyon (FR). Hij is een meester in het vertellen en het Bodhran-spelen. Kom luisteren en laat u in vervoering brengen!

Zondag 10 november om 16.30 u

OC Boerenpoort – St-Elisabethstraat 31A  Melsele

Tickets €13 (VVK) en €15(kassa)

Tickets te verkrijgen bij koorleden of te bestellen via mail: maria.druyts@telenet.be