Resolut en Davog Rynne

VIER de WERELD

Resolut zingt voor het goede doel!

De opbrengst van ons optreden gaat naar de organisatie B-asiel. Deze organisatie is u welbekend. Ze verleent hulp aan mensen in nood die in Beveren verblijven. Ze steunen mensen die in onze gemeente tussen de mazen van het net van onze sociale voorzieningen vallen of onder de Europese armoedegrens leven, ongeacht hun afkomst of religie.

Cecile Hennissen is één van de drijvende krachten achter B-asiel. Ze schenkt ons een kunstwerk dat we tentoon zullen stellen en cadeau kunnen doen aan de gelukkige winnaar van ons ‘kans rijk’ spel! Ook de opbrengst van dit spel gaat naar B-asiel. Speel mee en neem een prachtig stukje kunst van eigen bodem mee naar huis!

Davog Rynne is een Ierse singer-songwriter. Het is een telg uit de stam van Christy Moore en Luka Bloom. Hij is momenteel woonachtig in Frankrijk en treedt regelmatig op in België. Hij ondersteunde al meerdere initiatieven voor daklozen en vluchtelingen. Getuige hiervan is oa de online verkoop van z’n meest recente muziek-cd. De opbrengst hiervan gaat naar een vereniging voor daklozen in Ennis Co Clare (IRL) en een vluchtelingenorganisatie in Lyon (FR). Hij is een meester in vertellen en bodhran-spelen. Kom luisteren en laat u in vervoering brengen!